Acești termeni și condiții de utilizare sunt aplicabili site-ului www.abatia.ro. Vizitarea sau folosirea (inclusiv cumpărarea produselor) acestui site, implică acceptarea acestor termeni și condiții. Orice persoană fizică sau juridică care accesează acest site (denumită în continuare Utilizator) confirmă că a citit și acceptat acești termeni și condiții în totalitate. În cazul în care nu acceptați termenii și condițiile prezentate, vă rugăm sa nu mai utilizați acest site. www.abatia.ro este un site proiectat, întreținut și administrat de SC D.M.D. SRL (denumită în continuare D.M.D.), persoană juridică română înființată în anul 2008 și având Cod Unic de Identificare: 23797594. D.M.D. își rezervă dreptul de a schimba termenii și condițiile, cea mai recenta versiune putând fi citită oricând folosind legătura “Termeni și Condiții” din josul paginilor site-ului.

COPYRIGHT
Întregul conținut al acestui site www.abatia.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica, scripturi, programe și alte date – este proprietatea D.M.D. și a partenerilor săi și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor și de legile privind proprietatea intelectuală din România și a tratatelor internaționale de gen. Folosirea fără acordul D.M.D. a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

LEGATURI
D.M.D. nu răspunde de conținutul site-urilor la care se ajunge prin legături (links) de pe www.abatia.ro. Răspunderea pentru respectivele site-uri o poarta în întregime proprietarii lor.

LICENTA DE ACCES PE SITE
D.M.D. iți oferă o licență limitata pentru a accesa în interes personal site-ul ww.abatia.ro, dar interzice transferarea datelor de pe site (altele decât datele de tip cache), sau modificarea acestora exceptând situațiile în care D.M.D. își declara acordul scris privitor la cele de mai sus. Site-ul www.abatia.ro și nici o parte componentă a acestuia nu poate face obiectul reproducerii, duplicării, copierii, vânzării sau exploatării în orice scop fără consimțământul scris al D.M.D..

PROTECTIA DATELOR
D.M.D. se angajează sa nu transmită datele personale ale utilizatorilor site-ului către terți decât în scopul înregistrării în contabilitate, al expedierii comenzilor și al stabilirii contactului cu clienții săi.

DESCRIEREA PRODUSELOR
www.abatia.ro folosește descrieri asemănătoare cu cele are furnizorilor săi. D.M.D. nu garantează acuratețea în totalitate a informațiilor și nu poate fi tras la răspundere dacă descrierea nu este completă, exactă etc. Pozele au caracter de prezentare.

PRETURILE
Prețul final este cel care a fost confirmat odată cu expedierea produsului. În eventualitatea în care prețul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost greșit introduse în baza de date sau afișate greșit, iar livrarea nu s-a efectuat încă, utilizatorul va fi contactat pentru a confirma prețul real. În cazul în care utilizatorul nu poate fi contactat sau alte cazuri atunci prețul de achiziție rămâne cel inițial. D.M.D. își rezervă dreptul de a modifica în orice moment prețurile din site în funcție de schimbările ce au loc cu privire la serviciile comercializate.

LIVRARILE
www.abatia.ro livrează comenzile în intervalul estimat afișat pe site. www.abatia.ro face tot posibilul pentru a livra comenzile la termen, cu toate acestea pot exista situații în care livrarea nu este posibilă la data estimată din cauza mai multor factori: probleme legate de furnizori, de transportatori, zile libere, vreme nefavorabilă, șamd.

RETURNAREA PRODUSELOR
Conform Ordonanței nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta „Consumatorul are dreptul sa notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului”. Notificarea se va data, semna și trimite de către Utilizator prin postă/curier la adresa: str. Carol I, nr. 29, Craiova, Dolj. În situația menționată mai sus, Utilizatorul va returna, în termenul prevazut mai sus, produsul cumpărat în ambalajul original, fără să prezinte nici o urmă de deteriorare sau uzură. Cheltuielile de expediție vor fi suportate de Utilizator. Produsele trebuie returnate în ambalajul lor original. Prin deschiderea ambalajelor individuale în care au fost livrate produsele comandate înseamnă că sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare și că produsele sunt cele comandate și corespund cerințelor dumneavoastră. D.M.D se obligă să restituie clientului sumele încasate pentru produsele returnate, în termen de maxim 30 de zile de la data denunțării de către Utilizator a contractului.

TAXE
Costul final plătit de client pentru comanda este format din prețul produselor (care includ TVA) din care se scad reducerile și se adaugă cheltuielile de expediție aferente. Nu exista taxe suplimentare.

GARANTII SI LIMITĂRI
Tot ceea ce tine de acest site este oferit ca atare, atât timp cat este disponibil și fără o alta garanție. www.abatia.ro nu oferă nici o garanție, expresă sau implicită, în ceea ce privește acest site și produsele oferite. D.M.D. nu își asumă responsabilitatea pentru exactitatea informațiilor cuprinse în documentele prezentate în acest site. D.M.D. își rezerva dreptul ca în orice moment să schimbe în parte sau în totalitate conținutul informațiilor prezentate pe site, fără o notificare prealabila a utilizatorilor. Acest site va fi accesat de buna voie și cu buna credință, iar utilizatori își vor asuma în mod irevocabil și necondiționat responsabilitatea pentru accesarea acestui site. www.abatia.ro nu poate garanta disponibilitatea stocurilor produselor afișate. Din acest motiv, D.M.D. își asumă dreptul de a nu onora o anumita comandă în cazul în care respectivul produs dispare din oferta curentă a furnizorului. Utilizatorul va primi înapoi banii încasați pentru respectivul produs.

CONDITII LEGALE
Site-ul www.abatia.ro funcționează conform tuturor prevederilor legale ale Statului Român.

DISPUTE SI CONFLICTE
Orice conflict aparut intre D.M.D. (www.abatia.ro) și clienții săi se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabila prin înțelegere intre cele doua părți. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale românești din acest domeniu, iar soluționarea conflictelor este de competența instanțelor romanești.

DISPOZITII FINALE
Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nula sau invalida, indiferent de cauză, această clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odată cu lansarea comenzii, clientul acceptă fără obiecții condițiile și termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeași cu un contract valabil încheiat.